Käyttövaltuushallinnan uutisia

Käyttövaltuushallinta on organisaation tietoturvan yksi perusta. Se rakentuu neljästä osasta – identiteettitietojen hallinnasta, käyttövaltuuksien hallinnasta, pääsynhallinnasta ja tietoturvallisuuden valvonnasta.

Teknisillä ratkaisuilla suojaamme järjestelmät mahdollisimman hyvin, ja samalla käyttäjien pitää voida hoitaa työnsä ilman esteitä aina, kaikkialla, ja kaikilla välineillä. Tietoturva ei saa olla hyvän käytettävyyden esteenä. Nykyaikaiset ratkaisut ovat samaan aikaan turvallisia ja helppo käyttää.

Kirjoitamme käyttövaltuushallinnan aiheista säännöllisesti myös LinkedIn:issä ja blogissamme.

Ottakaa minuun yhteyttä

Miksi käyttövaltuushallinnan projektit eivät onnistu?

Käyttövaltuushallinta on organisaatioiden tietoturvan kannalta keskeisessä roolissa. Tekniset toteutukset ovat tärkeitä, mutta onnistumisen avaimet ovat käytettävyydessä. Ratkaisun tulee tukea ylläpitäjiä ja erityinen huomio on kiinnitettävä loppukäyttäjien käytön helppouteen. Manuaalityötä helpottavat automaatiot parantavat käytettävyyttä, mutta samalla nostavat tietoturvan tasoa. Miksi käyttövaltuushallinnan projektit usein epäonnistuvat? 

lue lisää

Mikä on käyttövaltuushallintanne tilannekuva?

Käyttövaltuushallinta (Identity and Access Management – IAM) on tietoturvan kannalta keskeisessä roolissa. Selvitysten mukaan valtaosa tietomurroista tehdään varastettuja käyttäjätietoja hyödyntämällä. Vääriin käsiin joutuneella identiteetillä ei pääse tekemään isoja vahinkoja, jos käyttövaltuuksien hallinta ja pääsynhallinta on toteutettu huolella. Mikä tilannekuva sinulla on organisaatiosi käyttövaltuushallinnasta?

Tilannekuvapalvelumme auttaa.

lue lisää

Sosiaali- ja terveydenhuollon tietosuojaseminaari – SOHVITELLU 2022

CSIT Finland on mukana yhteistyökumppanina tämän vuoden tietosuojaseminaarissa Lahdessa 22.-23.11.

Terveyden- ja sairaanhoitoon sekä sosiaalihuoltoon liittyvät tiedot ovat arkaluonteisia ja niiden käsittelyllä on tiukat pelisäännöt. Vaatimuksiin vastaaminen aiheuttaa tietosuoja-ammattilaisille paljon työtä. Esittelemme seminaarissa tietosuojatyökalun, joka hyödyntää tekoälyä, automatisoi valvontaa ja helpottaa tapausten selvittelyä.

Tervetuloa tutustumaan esittelypisteeseemme!

Ilmoittaudu mukaan seminaariin

Suojaa asiakas- ja potilastiedot

Potilas- ja asiakastietojen väärinkäyttöyritysten havaitsemiseen on olemassa erityisesti terveydenhuoltoon suunnattu riskienhallinnan ratkaisu. Keinoälyyn pohjaavaa ohjelmistoratkaisua käytetään maailmanlaajuisesti jo lukuisissa terveydenhuollon organisaatioissa. Ratkaisullamme saat suojattua kaiken tiedon potilastietojärjestelmissä ja muissa terveydenhuollon sovelluksissa.

Lue lisää

Tietomurtojen kohteena pääkäyttäjien oikeudet – PAM!

Uusimpien tutkimusten mukaan 84% yrityksistä ja organisaatioista kertoo kokeneensa identiteettitietojen varkauksiin ja väärinkäyttöihin kytkeytyviä tietomurtoja. Selvitykset kertovat myös, että 74% näistä väärinkäytöksistä liittyvät pääkäyttäjäoikeuksiin. Siksi identiteettien hallinta ja erityisoikeudellisten käyttäjien hallinnan ratkaisut (Privileged Access Management – PAM) ovat tärkeitä.

Uusin PAM-ratkaisumme esittelee tehokkaan ja helpon tavan suojata pääkäyttäjätilit.

LATAA PAM-RATKAISUN VALKOINEN KIRJA

Haluan tilata uutiskirjeen!

Täytä lomake ja lähetämme sinulle tietoa käyttövaltuushallinnan ajankohtaisista aiheista.

TILAA UUTISKIRJE

Haluatko tietää lisää käyttövaltuushallinnan ratkaisuista tai selvittää organisaatiosi käyttövaltuushallinnan tilannekuvan?

Ota yhteyttä, niin kerromme miten voimme auttaa

Haluan yhteydenottoa