Kumppanimme

Pyrkimyksemme on aina tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen identiteettien hallinnan, käyttövaltuushallinnan tai pääsynhallinnan ratkaisu. Kokonaisuus rakennetaan CSIT:n omien ohjelmistojen ja maailmanluokan teknologiakumppaneiden tarjonnan avulla.

Imprivata – terveydenhuollon ratkaisujen johtava globaali toimija

Imprivata on maailman suurin pelkästään terveydenhuollon tietoturvallisuusratkaisuihin keskittyvä yritys. Sillä on maailmanlaajuisesti yli 2 000 sairaanhoitopiiriä asiakkainaan ja sen ratkaisuja hyödyntää yli 7 miljoonaa käyttäjää päivittäin.

CSIT toimii Imprivatan edustajana Suomessa ja on toimittanut etenkin Imprivatan kertakirjautumisratkaisuja suomalaisille asiakkailleen.

SecMaker – vahvan tunnistautumisen asiantuntija

SecMaker on yli kahden vuosikymmenen ajan kehittänyt ainutlaatuisia alustariippumattomia tietoturvaratkaisuja, jotka mahdollistavat käyttäjän vahvan, nopean ja luotettavan todennukseen, sähköiset allekirjoitukset ja sähköpostin ja asiakirjojen salaukseen.

CSIT toimii SecMakerin kumppanina ja on toimittanut asiakkailleen vahvan tunnistautumisen teknologioita osana kokonaisratkaisuja.


CSIT:n ratkaisujen jälleenmyyjät

Identiteettien ja master datan hallinnan ratkaisujamme toimittavat useat jälleenmyynti- ja palvelukumppanit Suomessa ja pian myös muualla Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Jos olet kiinnostunut liittymään jälleenmyyjäksemme tai palvelukumppaniksemme, niin ota yhteyttä. Keskustelemme mielellämme yhteistyöstä.

OLEN KIINNOSTUNUT