Kumppanimme

Pyrkimyksemme on aina tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen identiteettien hallinnan, käyttövaltuushallinnan tai pääsynhallinnan ratkaisu. Kokonaisuus rakennetaan CSIT:n omien ohjelmistojen ja maailmanluokan teknologiakumppaneiden tarjonnan avulla.

Imprivata – terveydenhuollon ratkaisujen johtava globaali toimija

Imprivata on maailman suurin pelkästään terveydenhuollon tietoturvallisuusratkaisuihin keskittyvä yritys. Sillä on maailmanlaajuisesti yli 2 000 sairaanhoitopiiriä asiakkainaan ja sen ratkaisuja hyödyntää yli 7 miljoonaa käyttäjää päivittäin.

CSIT toimii Imprivatan edustajana Suomessa ja on toimittanut etenkin Imprivatan kertakirjautumisratkaisuja suomalaisille asiakkailleen.

SecMaker – vahvan tunnistautumisen asiantuntija

SecMaker on yli kahden vuosikymmenen ajan kehittänyt ainutlaatuisia alustariippumattomia tietoturvaratkaisuja, jotka mahdollistavat käyttäjän vahvan, nopean ja luotettavan todennukseen, sähköiset allekirjoitukset ja sähköpostin ja asiakirjojen salaukseen.

CSIT toimii SecMakerin kumppanina ja on toimittanut asiakkailleen vahvan tunnistautumisen teknologioita osana kokonaisratkaisuja.

Zebra – tavaroiden, tiedon ja ihmisten yhteensaattamisen pioneeri

Zebra Technologies on langattomien päätelaitteiden kehittämisen pioneerejä ja valmistaa kaikille toimialoille soveltuvia työtä tehostavia laite-, ohjelmisto-, kommunikaatio- ja analytiikkaratkaisuja.

CSIT on mukana Zebran PartnerConnect-kumppaniohjelmassa riippumattomana ratkaisutoimittajana (Independent Software Vendor – ISV). Yhteistyön kautta varmistamme, että Zebran mobiilit päätelaitteet ja tabletit toimivat saumattomasti yhdessä CSIT:n toimittamien ratkaisujen kanssa. 


CSIT:n ratkaisujen jälleenmyyjät

Identiteettien ja master datan hallinnan ratkaisujamme toimittavat useat jälleenmyynti- ja palvelukumppanit Suomessa ja pian myös muualla Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Jos olet kiinnostunut liittymään jälleenmyyjäksemme tai palvelukumppaniksemme, niin ota yhteyttä. Keskustelemme mielellämme yhteistyöstä.

OLEN KIINNOSTUNUT

Istekki – valtakunnallinen informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntija

Istekki on erityisesti SOTE-organisaatioiden ja julkishallinnon palveluintegraattori ja informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio. Istekki toimii kokonaisvastuullisena ratkaisujen ja palvelukokonaisuuksien toimittajana kaupungeille ja kunnille, sairaanhoitopiireille, kuntayhtymille ja yrityksille.

CSIT ja Istekki tekevät yhteistyötä kertakirjausjärjestelmien ja niihin liittyvien asiantuntijapalveluiden toimittamisessa. Kertakirjautumisratkaisut työasemille, mobiileille päätelaitteille ja lääkinnällisille laitteille helpottavat sovellusten käyttöä ja parantavat samalla tietoturvaa, sekä mahdollistavat merkittäviä kustannus- ja tehostamishyötyjä.

Optiscan – logististen prosessien johtava virtaviivaistaja

Optiscanin asiakastoimialoja ovat erityisesti tukku- ja vähittäiskauppa, varastot, kuljetus ja logistiikka, jakelu sekä terveydenhuollon logistiikka, joissa useassa tulevaisuuden kehitysnäkymät keskittyvät yhä suuremmassa määrin mobiiliteknologian hyödyntämiseen. Optiscan tarjoaa asiakkailleen myös tukipalvelut yhdestä paikasta, mukaan lukien mobiililaitteiden keskitetyn hallinnan. 

CSIT ja Optiscan tekevät yhteistyötä mobiilien päätelaitteiden sovelluskäyttöä helpottavan ja niiden tietoturvaa parantavan kertakirjautumisratkaisun toimituksissa Optiscanin asiakkaille. Optiscan on erityisen vahva mobiilipäätelaitteiden ratkaisutoimittajana, millä alueella kertakirjautumisella voidaan saavuttaa merkittäviä kustannus- ja tehostamishyötyjä.