Meille töihin

CSIT Finland Oy on suomalainen tietoturvaratkaisuja ja palveluita terveydenhuoltoon, julkishallintoon ja yrityksille yhteistyössä kumppaneidemme kanssa toimittava yritys. Meillä on mittava ja laaja kokemus käyttövaltuushallinnan (Identity and Access Management – IAM) ratkaisujen ja niihin liittyvien palveluiden alueella. Ratkaisumme pitävät sisällään mm. identiteettitietojen hallinnan, käyttövaltuuksien hallinnan, pääsynhallinnan ja käyttötapahtumien valvonnan, ja niihin liittyviä asiantuntijapalveluita.

Olemme mukana myös kansainvälisessä tutkimus- ja kehityshankkeessa, jossa luodaan uusia menetelmiä hajallaan olevan ja luottamuksellisen terveysdatan käsittelyyn vaarantumatta. CSIT vastaa hankkeessa identiteetin- ja pääsynhallinnan menetelmistä ja luottamuksellisen terveystiedon turvaamisesta.

Haemme jatkuvasti käyttövaltuushallinnan, identiteetinhallinnan, pääsynhallinnan ja tietoturvallisuuden alueelle ratkaisukehityksen, projektitoimitusten ja IAM-konsultoinnin kokeneita ammattilaisia tai ammattilaisiksi itseään innokkaasti kehittäviä tekijöitä.

Juuri nyt haku on meneillään seuraaviin tehtäviin:


JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA / TEKNINEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Kasvamme kovaa vauhtia, minkä johdosta haemme joukkoomme lisää tekijöitä täydentämään osaamistamme, omalta osaltaan vauhdittamaan kasvuamme edelleen. Toimimme kovasti kehittyvällä ja hyvin kiinnostavalla digitaalisten identiteettien ja käyttövaltuuksien hallinnan sekä luottamuksellisen tiedon suojaamisen alueella. Kanssamme saat mahdollisuuden olla, tai kasvaa, yhdeksi johtavista asiantuntijoista tällä alueella.

[ETSIMME]

Oma-aloitteista ja itsenäiseenkin toimintaan kykenevää henkilöä. Olet innokas hyödyntämään osaamistasi ja luontaisesti utelias uuden osaamisen rakentamisessa, ja levittämisessä kaikille sidosryhmillemme. Olet organisointitaitoinen, tavoitehakuinen, dokumentointitaitoinen ja kommunikointikykyinen, tarvittaessa jämäkkä asioiden eteenpäin viejä.

[OSAAMINEN]

Tunnet valmiiksi ratkaisuja ja teknologioita esimerkiksi verkkojen, tietoturvan, pilvipalveluiden (etenkin Azure), pääsynhallinnan, tunnistautumisen, virtualisoinnin, käyttövaltuuksien tai lokienhallinnan alueilla. Tunnet, ainakin jossain määrin termien API, REST, CSV, OAuth, OpenIDConnect, AD, EntraID, LDAP, SAML, Kubernetes, SQL taustalla olevia teknologioita. Ohjelmointi- (C+/Java) ja ohjelmistosuunnittelutaito auttaa myös tulevissa tehtävissäsi.

Asiakastyössä toimimme suomenkielellä, mutta englannin sujuva osaaminen on myös tarpeen. Tuemme vahvasti organisaation kokonaisosaamisen ja yksilöiden oman osaamisen kehittämistä.

[KOKEMUS]

Toivomme sinulla olevan jo jonkin verran työkokemusta, ehkä jo muutamia vuosia IAM-ympäristöistä ja/tai projektityöstä.  Voit toki olla jo kokeneempi konkarikin. Julkishallinnon ja terveydenhuollon tuntemus olisi plussaa.

[SIJAINTI]

Toimitilamme sijaitsee Helsingissä Maria 01:n start-up henkisessä yritys yhteisössä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Teemme työtä hybridimallilla, osin toimistolla ja osin etänä.

[KOMPENSAATIOT]

Määräytyvät osaamisen, vastuiden ja kokemuksen pohjalta. Peruspalkan lisäksi tarjoamme vuosittain vahvistettavaa henkilöstöetujen ja luontaisetujen pakettia. Kompensaatiomallimme palkitsee lisäksi myös tavoitteisiin pääsemisestä ja tehtävissä onnistumisesta, sekä sitoutumisesta yritykseen. 

[HAE TEHTÄVÄÄ]

Jos olet kiinnostunut, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla otsikolla “CSIT ASIANTUNTIJA: [nimesi]” osoitteeseen outi.nieminen(at)csit.fi. Varteenotettavat hakijat kutsumme haastatteluun tai videopalaveriin tarkempaa tutustumista varten. 


Voit myös jättää meille avoimen hakemuksen
Haemme jatkuvasti uusia kykyjä erilaisiin tehtäviin täydentämään osaamistamme. Kerro avoimessa hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi, työkokemuksestasi, tulevaisuuden ajatuksistasi ja minkä tyyppisiin tehtäviin olet hakeutumassa.

Yhteystiedot ja lisätietokyselyt

Talous- ja hallintopäällikkö Outi Nieminen
Liiketoimintajohtaja Antti Kaihovaara
Sähköposti etunimi.sukunimi(at)csit.fi