Meille töihin

CSIT Finland Oy on suomalainen tietoturvaratkaisuja ja palveluita terveydenhuoltoon, opetusalalle, julkishallintoon ja yrityksille toimittava yritys. Meillä on mittava kokemus käyttövaltuushallinnan (Identity and Access Management – IAM) ratkaisuista ja ohjelmistojen kehittämisestä.

Kehitämme jatkuvasti identiteettitiedon kokoamiseen, hallintaan ja rikastamiseen liittyviä ohjelmistoja, joiden avulla hallitaan automaattisesti henkilöiden pääsyoikeuksia sisäisiin ja ulkoisiin tietojärjestelmiin. Erityisesti olemme kehittämässä esineiden välisten (IoT) ja tekoälyohjelmistojen komponenttien välisten pääsyoikeuksien hallintaan liittyviä ohjelmistoja. Teemme kehitystyötä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja monenlaisiin kotimaisiin ja kansainvälisiin tutkimus- ja kehitysohjelmiin osallistuen.

Haemme jatkuvasti käyttövaltuushallinnan, identiteetinhallinnan, pääsynhallinnan ja tietoturvallisuuden alueelle ohjelmistokehityksen, projektitoimitusten ja konsultoinnin kokeneita ammattilaisia tai ammattilaisiksi innokkaasti itseään kehittäviä tekijöitä.

Juuri nyt haku on meneillään seuraaviin tehtäviin

Voit myös jättää meille avoimen hakemuksen
Kerro siinä itsestäsi, osaamisestasi, työkokemuksestasi, tulevaisuuden ajatuksistasi ja minkä tyyppisiin tehtäviin olet hakeutumassa.

Yhteystiedot ja lisätietokyselyt

CSIT Finland Oy
Toimitusjohtaja Peik Åström
Sähköposti peik.astrom(at)csit.fi