Mobiililaitteiden yhteiskäyttö

Haasteet haittaavat yhteiskäyttöä

Mobiililaitteiden yhteiskäyttö on yleensä hankalaa, minkä takia ne hankitaan usein henkilökohtaisiksi, eivätkä kaikki tarvitsijat saa omaa. Mobiilikäytön tehokkuus, joustavuus ja sen myötä tuleva asiakaspalvelun laatu, jäävät saavuttamatta.

Kun yhteisiä mobiileja on, niitä usein käytetään yhteiskäyttötunnuksilla, jolloin tietoturva kärsii. Käytettävyyden ja tietoturvan paradoksi on kuitenkin ratkaistavissa helpostikin.

Haluan yhteydenottoa

Helppous ja tietoturva samassa paketissa

Kertakirjautumisratkaisua käyttämällä mobiililaitteet saadaan aidosti yhteiskäyttöön. Helppo tunnistautuminen laitteelle tehdään esimerkiksi sirukortilla ilman tunnusten ja salasanojen syöttötarvetta. Kertakirjautumisella saadaan helppo pääsy käyttäjän tarvitsemiin ohjelmiin ja tietoihin.

Käyttäjävaihdot laitteissa tapahtuvat muutamassa sekunnissa ja takaisin mille tahansa laitteelle kirjautuessa pääsee töissä juuri siihen, mihin edellinen käyttö jäi. Tietoturva on vahvalla tasolla, sillä tiedot suojataan käyttäjäkohtaisesti. Kirjautumisessa voidaan vaikka työvuoron alussa, määräajoin tai tiettyjä tietoja hakiessa, vaatia vahvaa tunnistautumista.

Helppokäyttöisellä, joustavalla ja tietoturvallisella ratkaisulla mobiilien käytössä saadaan suuri nousu työn tuottavuudessa, ja laiteinvestoinneissa säästetään merkittävästi yhteiskäytön avulla.


Helppo sirukortilla tunnistautuminen, pääsyt valtuuksien mukaisesti, nopeat käyttäjävaihdot ja tietoturvallisuus huomioituna. Kertakirjautumisratkaisu mobiililaitteille.