Toimikortti- ja kertakirjautuminen vapauttaa aikaa potilastyöhön

Haluan tietää lisää

Todettua työn helpottamista ja tehostamista

Lukuisissa terveydenhuollon organisaatioissa on tehty käyttötutkimuksia ja todettu, että toimikortti- ja kertakirjautuminen vapauttaa hoitotyön ammattilaisilla työvuoroa kohti 20-40 minuuttia lisää aikaa potilastyöhön, sillä korttikirjautuminen mahdollistaa helpon ja nopean kirjautumisen järjestelmiin, tietoturvallisesti. Tunnistautuminen hoituu helposti muutamassa sekunnissa korttia lukijalle ’vilauttamalla’. Kertakirjautumisratkaisun avulla salasanoja muistamatta saa automaattisesti heti käyttövaltuudet kaikkiin tarvitsemiisi järjestelmiin. Käyttäjä voi keskittyä potilastyöhön ilman tietotekniikan aiheuttamia ‘häiriöitä’.

Kortti- ja kertakirjautumisen käyttäjilleen tuoma työvuorokohtainen 20-40 minuutin työaikahyöty ei ehkä heti tunnu niin merkittävälle, mutta kokonaisvaikutus on valtava. Esimerkiksi 3.000 hoitotyön ammattilaisen organisaatiossa lasketaan säästettävän työaikaa 150 henkilötyövuoden verran, ja vastaavasti 5.000 hengen organisaatiossa hyöty on 250 henkilötyövuotta. Hyöty on merkittävä, etenkin jos on resurssivajetta ja rekrytointi on haastavaa. Tämän lisäksi tutkimusten mukaan työtyytyväisyys kohenee merkittävästi, kun kirjautuminen tietojärjestelmiin helpottuu ja voidaan tietotekniikan sijaan keskittyä potilaisiin. Tämä omalta osaltaan vähentää turhautumista ja pienentää vaihtuvuutta.

Lue lisää

Toimii kaikilla päätelaitteilla

Kortti- ja kertakirjautuminen toimii samalla tavalla kaikilla päätelaitteilla, omilla ja yhteisillä työasemilla, tableteilla, omilla ja yhteisillä mobiililaitteilla, ja lääkinnällisissä laitteissa. Tämä mahdollistaa helpon ja nopean tavan päästä potilastietoihin kaikkialla. 

Katso kuinka helppoa kortti- ja kertakirjautuminen on yhteiskäyttöisillä mobiililaitteilla.

Haluatko tietää kortti- ja kertakirjautumisen hyödyistä?

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä