CSIT ja Optiscan ovat aloittaneet yhteistyön mobiilien päätelaitteiden sovelluskäyttöä helpottavan ja niiden tietoturvaa parantavan kertakirjautumisratkaisun toimituksissa. Ratkaisut tehostavat materiaali- ja tietovirtojen hallintaa ja tarjoavat kehittyvää tuottavuutta sekä kasvavaa asiakastyytyväisyyttä.

Optiscan on johtava logististen prosessien virtaviivaistamiseen keskittynyt yritys, joka auttaa yrityksiä parantamaan prosessien laatua, asiakaspalvelua ja kannattavuutta. Optiscanin asiakastoimialoja ovat erityisesti tukku- ja vähittäiskauppa, varastot, kuljetus ja logistiikka, jakelu sekä terveydenhuollon logistiikka, joissa useassa tulevaisuuden kehitysnäkymät keskittyvät yhä suuremmassa määrin mobiiliteknologian hyödyntämiseen. Optiscan tarjoaa asiakkailleen myös tukipalvelut yhdestä paikasta, mukaan lukien mobiililaitteiden keskitetyn hallinnan. 

”CSIT Finland on vahva erityisesti terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja julkishallinnon alueilla”, tähdentää yhtiön toimitusjohtaja Peik Åström.

”Yhteistyöllä Optiscanin kanssa tavoittelemme entistä vahvempaa asemaa yritysten kertakirjautumisratkaisujen toimittajana. Optiscan on erityisen vahva mobiilipäätelaitteiden ratkaisutoimittajana, millä alueella kertakirjautumisella voidaan saavuttaa merkittäviä kustannus- ja tehostamishyötyjä”, toteaa Åström lopuksi.

Kirjoittaja/Author: Antti Kaihovaara