MeetFrank on nykyaikaiseen työnhakuun ja rekrytointiin istuva anonyymi rekrytointisovellus, joka saattaa työnhakijat ja työnantajat yhteen. CSIT on ollut vuoden 2021 ensimmäisen puoliskon toiseksi kiinnostavin yritys työnhakijoiden keskuudessa.

MeetFrankin omien tilastojen mukaan vuoden 2021 puolivälissä suosituimpien työnantajien TOP3 on ollut Fiksuruoka.fi, CSIT Finland Oy ja Kaiku Health. Muita paljon talentteja houkutelleita yrityksiä olivat Selma Finance, Cavai, Supermetrics, Flowrite, Columbia Road, Bob W, Futurice, Ponsse, Insta Group Oy, Yle, Nitor ja Sharetribe. Yrityksen suosio mitataan, kuinka monta positiivista mätchiä yritys on saanut tietyn ajanjakson aikana.

Sovellus yhdistää anonyymina esiintyvät käyttäjät heidän profiiliaan vastaaviin työnantajiin ja auttaa näin passiivisia työnhakijoita osallistumaan työmarkkinoihin. Anonyymiyden turvin myös jo työsuhteessa olevat henkilöt voivat huoletta kartoittaa uusia uramahdollisuuksia riskeeraamatta nykyistä työpaikkaansa. MeetFrank näyttää käyttäjilleen näiden osaamisesta kiinnostuneet rekrytoijat sekä sen, kuinka paljon he olisivat työstä valmiita maksamaan.

”On todella palkitsevaa nähdä, että tehty työ tuo tulosta. Menestykseemme hakijoiden joukossa varmasti vaikuttaa yrityksen toiminnan ja arvomaailman lisäksi myös varsin ajankohtainen ja kiinnostava toiminta-alueemme, eli ohjelmistojen ja ratkaisujen kehittäminen turvallisten identiteettien ja luotettavan pääsynhallinnan alueilla”, kiteyttää CSIT Finland Oy:n liiketoimintajohtaja Antti Kaihovaara. 

Kirjoittaja/Author: Antti Kaihovaara