CSIT on hyväksytty Zebran PartnerConnect-kumppaniohjelmaan riippumattomana ratkaisutoimittajana (Independent Software Vendor – ISV). Zebra valmistaa kaikille toimialoille soveltuvia työtä tehostavia laite-, ohjelmisto-, kommunikaatio- ja analytiikkaratkaisuja. Yhteistyön kautta varmistetaan, että Zebran mobiilit päätelaitteet ja tabletit toimivat saumattomasti yhdessä CSIT:n toimittamien kertakirjautumisratkaisujen kanssa.

”CSIT on erityisen vahva terveydenhuollon alueella ja yhdessä haluamme tuoda kertakirjautumisratkaisut saataville myös Zebran muille vahvoille toimialoille kuten kaupan, valmistavan teollisuuden, kuljetuksen ja logistiikan, finanssialan, julkishallinnon sekä palvelutuotannon alueille”, sanoo CSIT Finland Oy:n toimitusjohtaja Peik Åström.

Zebran tuote-, ohjelmisto-, palvelu- ja analytiikkaratkaisuja käytetään ihmisten, tavaroiden ja tiedon älykkääseen yhdistämiseen liiketoimintakriittisen päätöksenteon tukemiseksi. 

Useilla CSIT:n asiakkailla on jo käytössään Zebran mobiililaitteita ja yhteistyö varmistaa yhteensopivuuden myös uusien laitteiden ja tulevien ohjelmistoversioiden kanssa. Yhtiöiden välinen yhteistyö mahdollistaa toimialariippumattomasti käyttäjäystävällisten kertakirjautumisratkaisujen toimivuuden ja saatavuuden. 

Zebran PartnerConnect-ohjelmaan kuuluminen tuo CSIT:lle myös uusia yhteistyön mahdollisuuksia Zebran muiden kumppaniohjelmiin kuuluvien yritysten, kuten laitteiden ja palveluiden jälleenmyyjien kanssa. CSIT on jo aiemmin julkistanut yhteistyön mm. Zebra-ratkaisuja myyvän Optiscan Oy:n kanssa.

Kirjoittaja/Author: Antti Kaihovaara