CSIT:llä on webinaarissa puheenvuoro otsikolla ”Mobiililaitteiden käytön tehostaminen ja turvaaminen”.  

Digitalisaation edetessä, etenkin nyt korona-aikana, on paljon tullut esille tietoturvahaasteita. Yleisesti ajatellaan, että tietojärjestelmien käyttö hankaloituu, kun tietoturvaa parannetaan. CSIT:n johtoajatuksena on ratkaista tuota tietoturvan ja käytettävyyden paradoksia. Rakennamme ratkaisut mahdollisimman helppokäyttöisiksi, samalla kuitenkin tietoturvaa vahvistaen. Hyvänä esimerkkinä ovat kertakirjautumisratkaisut, ja erityisesti vielä mobiililaitteita hyödynnettäessä. Tästä puhumme ”Digitalisaation trendit logistiikassa 2022” -webinaarissa.

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin

Webinaarin järjestää kumppanimme Optiscan ja CSIT:n lisäksi asiantuntijapuheenvuoro on myös Digitalla. Tapahtuman ohjelma ja ilmoittautuminen: https://www.optiscangroup.com/fi/digita-csit-webinaari

Osallistujilla on webinaarin jälkeen mahdollisuus varata aika yrityskohtaiseen konsultaatioon. Sekä webinaari että yrityskohtainen konsultointi ovat ilmaisia.


Kirjoittaja/Author: Antti Kaihovaara