Yhteiskunnan digitalisoituminen tuo kaupungeille ja kunnille paljon mahdollisuuksia kehittää kuntalaisten palveluita ja asukkaiden sekä vierailijoiden viihtyvyyttä. CSIT Finland ja Timmi Software ovat käynnistäneet yhteistyön, joka mahdollistaa keskitetyn ja turvallisen kuntalaisten identiteettien hallinnan sekä erilaisten tilojen ja palveluiden käyttöoikeuksien sekä käytön hallinnan.

Kehittyvässä asuinympäristössämme on välttämätöntä, että palvelut ovat helposti ja joustavasti saatavilla. Smart City, älykäs kaupunki, haluaa aktiivisesti parantaa asukkaidensa hyvinvointia ja lisätä yhteisöllisyyttä kehittäviä palveluita. CSIT:n ja Timmin yhteinen ratkaisu mahdollistaa asuinympäristöjen elävöittämisen, monenlaisten tilojen tehokkaamman hyötykäytön ja monipuolisten palveluiden kehittämisen asukkaiden käyttöön. 

CSIT Finland ja Timmi Software julkistavat ratkaisunsa ja sen tuomat mahdollisuudet kaupunkiympäristöjen kehittämisessä tarkemmin tammikuussa 2022. Tulemme järjestämään aiheeseen liittyen myös verkkoseminaarin tulevan helmikuun aikana.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:
CSIT https://csit.fi/yhteystiedot/
Timmi http://timmi.fi/yhteystiedot/


Kirjoittaja/Author: Antti Kaihovaara