MeetFrank on nykyaikaiseen työnhakuun ja rekrytointiin istuva anonyymi rekrytointisovellus, joka saattaa työnhakijat ja työnantajat yhteen. CSIT oli vuoden 2021 ensimmäisen puoliskon toiseksi kiinnostavin yritys työnhakijoiden keskuudessa ja edelleen koko vuoden tilastoissa kuudenneksi kiinnostavin.

MeetFrankin omien tilastojen mukaan vuoden 2021 suosituimpien työnantajien TOP3 on ollut Nordhealth, Selma ja Fiksuruoka.fi. CSIT Finland Oy oli kuudentena. Yrityksen suosio mitataan, kuinka monta positiivista mätchiä yritys on saanut tietyn ajanjakson aikana.

Sovellus yhdistää anonyymina esiintyvät käyttäjät heidän profiiliaan vastaaviin työnantajiin ja auttaa näin passiivisia työnhakijoita osallistumaan työmarkkinoihin. Anonyymiyden turvin myös jo työsuhteessa olevat henkilöt voivat huoletta kartoittaa uusia uramahdollisuuksia riskeeraamatta nykyistä työpaikkaansa. MeetFrank näyttää käyttäjilleen näiden osaamisesta kiinnostuneet rekrytoijat sekä sen, kuinka paljon he olisivat työstä valmiita maksamaan.

 

Kirjoittaja/Author: Antti Kaihovaara

Avainsanat/Key words: CSIT, MeetFrank, uutiset, rekrytointi