CSIT Finlandin teknologiakumppani Imprivata on saavuttanut 1. sijan vuoden 2022 Best in KLAS arvioinnissa ohjelmistojen ja palveluiden alueella identiteetin- ja pääsynhallinnan ratkaisujen (IAM) luokassa. Imprivatan tuotteet saivat parhaan arvosanan kertakirjautumisratkaisuissa, vahvassa tunnistautumisessa ja identiteettienhallinnassa.

KLAS Research tutkii tyytyväisyyttä terveydenhuoltoalan teknologia- ja palvelutoimittajiin haastattelemalla 30.000 ratkaisujen käyttäjää vuosittain. KLAS:in tutkimuksen mukaan Imprivata on terveydenhuoltoalalla myös useimmin valittu kumppani identiteetin- ja pääsynhallinnan alueella, se on siis tutkitusti markkinajohtaja.

Imprivatalla vahva kokemus ja laaja tarjonta

Imprivatalla on maailmanlaajuisesti asiakkaana yli 3.000 sairaanhoitopiiriä noin 50 maassa, ja sen ratkaisuja käyttää päivittäin yli 9 miljoonaa hoitotyön ammattilaista. Imprivatalla on terveydenhuollossa erittäin vahva asema kertakirjautumisratkaisujen toimittajana. Kokonaistarjontaan laajan pääsynhallinnan ratkaisun lisäksi sisältyy myös mm. identiteetinhallinta, ylläpitotunnusten hallinta sekä potilastietojen ja etäyhteyksien suojaamisen ratkaisut.

 

Tutustu tarkemmin:  2022 Best in KLAS report

Kysy meiltä lisää tai pyydä yhteydenottoa: https://csit.fi/yhteystiedot/

 

Kirjoittaja: Antti Kaihovaara