CSIT ja Atea toimivat yhteistyössä julkishallinnon organisaatioiden käyttövaltuushallinnan ratkaisujen alueella. Atea toimittaa asiakkailleen CSIT:n identiteetinhallinnan, käyttövaltuushallinnan ja pääsynhallinnan ratkaisuja, sekä tuottaa niihin tarvittavia palveluita. CSIT:n tuotetarjonta on Atean kautta saatavilla myös ilman raskasta hankintaprosessia Tiera Verkkokauppa ja Tiera Verkkokauppa plus -palveluiden kautta.

Hankintakanavana Tiera Verkkokauppa ja Tiera Verkkokauppa plus 

Tiera Verkkokauppa ja Tiera Verkkokauppa plus ovat Kuntien Tiera Oy:n osakaskunnille avoimet ICT-laitteiden ja -palveluiden verkkokaupat. Enää ei tarvita raskasta hankintaprosessia, aikaa vieviä kilpailutuksia ja hintojen jatkuvaa vahtimista. Tiera verkkokaupat on räätälöity kuntien ICT-tarpeisiin ja tarjoavat ostajalle aina kilpailukykyiset päivän hinnat.

CSIT:n identiteetinhallinnassa käytettävät Datamaster-tuotteet, käyttövaltuushallinnassa käytettävät Imprivata IdG- ja Imprivata PAM-tuotteet, sekä pääsynhallinnassa käytettävät Imprivata OneSign-, Imprivata MDA- ja Imprivata Fairwarning-tuotteet on kaikki saatavissa Atealta ja Tiera Verkkokauppojen kautta.  

Miksi kuntaorganisaatioiden ja hyvinvointialueiden kannattaa hankkia ICT-tuotteet juuri Tiera Verkkokaupoista?

Atea ylläpitää Kuntien Tieran Verkkokauppaa sekä Verkkokauppa plussaa, jotka ovat kuntaorganisaatioiden ja hyvinvointialueiden täysiverisiä hankintajärjestelmiä. Atean kautta hankinnat on helppoa ja tehokasta tehdä, ja sekä aikaa että rahaa säästävää. Tiera verkkokaupat täyttävät aina hankintalain vaatimukset, sillä tuotteet, laitteet, ohjelmistot ja palvelut on kilpailutettu pykälien mukaan. Lue hankintakanavasta lisää täällä.