CSIT Finlandin teknologiakumppani Micro Focus on nyt yrityskaupan myötä OpenText. Yhteistyön laajentumisen myötä CSIT on saanut ratkaisuvalikoimaansa erinomaisen työkaluohjelmiston, jolla helpotetaan elinkaarensa päähän tulleiden sovellusten hallittua poistamista.

OpenText Voltage on työkalu sovellusten elinkaaren päättämiseen. Sovellusten elinkaaren päättäminen tarkoittaa vanhentuneiden tai tarpeettomien sovellusten poistamista käytöstä. Tämä  vähentää ylläpitokustannuksia, yksinkertaistaa IT-infrastruktuuria ja parantaa tietoturvaa.

OpenText Voltage on tietokeskeinen tietoturvaplatformi, joka sisältää joukon ratkaisuja tietojen löytämiseen, luokitteluun ja suojaamiseen. Sitä voidaan käyttää tunnistamaan ja luokittelemaan herkkää tietoa sovelluksista, jotka ovat valmiita elinkaaren päättämiselle, ja varmistamaan, että tämä tieto poistetaan tai arkistoidaan turvallisesti noudattaen sääntelyvaatimuksia.

Perusaskeleet, jotka liittyvät OpenText Voltage käyttöön sovellusten elinkaaren päättämisessä ovat:

  1. Tiedon löytäminen ja luokittelu: Käytä Voltage tietojen löytö- ja luokittelutyökaluja skannaamaan sovellus ja tunnistamaan kaikki herkkä tieto, joka tarvitsee suojelua.
  2. Säilytysvaatimusten määrittäminen: Määritä, mitkä tiedot on arkistoitava sääntely- tai liiketoimintasyistä, ja kuinka kauan ne on säilytettävä.
  3. Suunnitelman kehittäminen: Kehitä suunnitelma sovelluksen elinkaaren päättämiseksi, joka sisältää aikataulut, resurssit ja varasuunnitelmat.
  4. Tiedon turvallinen poistaminen tai arkistointi: Käytä Voltage tietojen suojelutyökaluja poistamaan tai arkistoimaan tiedot turvallisesti noudattaen sääntelyvaatimuksia.
  5. Edistyksen seuranta: Seuraa edistymistä koko elinkaaren päättämisen ajan varmistaaksesi, että kaikki herkkä tieto suojataan asianmukaisesti ja että sovellus poistetaan käytöstä ajoissa ja tehokkaasti.

Yhteenvetona, OpenText Voltagea käytettäessä sovellusten elinkaaren päättämiseen, voi organisaatioita vähentää riskejä ja yksinkertaistaa IT-infrastruktuuria samalla kun varmistetaan sääntelyvaatimusten noudattaminen.

Mitkä ovat terveydenhuollolle tärkeät sovellusten eläköintiin liittyvät tekijät?

Lue mitkä

Mitä taloudellisia etuja saavutetaan sovellusten elinkaaren päättämisellä?

Katso mitä